StickyPrimăria Craiova
Stadion liveAbonamente
Bancu: „Îmi doresc să ajung cu Știința cât mai sus“

Bancu: „Îmi doresc să ajung cu Știința cât mai sus“

După ce a fost înlocuit, Nicușor Bancu a oferit un interviu reprezentanților mass-media prezenți la jocul cu Hallescher.

 

A început perioada mai grea pentru voi.

Este o perioadă de acumulare, trebuie să ne pregătim pentru începerea părții a doua a sezonului. Ne dorim să o facem cât mai bine, astfel încât în primăvară să avem o evoluție mai bună decât cea pe care am avut-o până acum.

 

Te-au speriat suporterii nemți?

Nu m-au speriat, mă bucur că au venit într-un număr atât de mare la un meci amical, se vede că în Germania fanii sunt fanatici, au făcut deplasarea până aici. Fotbalul se joacă pentru suporteri. Prezența lor ne-a motivat și pe noi.

 

Se compară cu fanii Universității?

La Craiova tot timpul a fost o atmosferă foarte frumoasă, făcută de suporterii noștri. Nu au avut cum să vină până aici, e mare distanța. Dar sunt alături de noi la fiecare meci.

 

Să lămurit și problema discuțiilor cu Steaua...

Eu nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, au discutat cei din conducerea clubului. Sunt bucuros că sunt la Universitatea și încerc să-mi fac treaba cât mai bine, să-mi iau o revanșă față de evoluțiile mai puțin bune de anul trecut. Nu îmi pare rău că nu am ajuns la Steaua, pentru că eu sunt oltean și dintotdeauna visul meu a fost să joc la Universitatea.

 

Bawab a ajuns la Steaua.

Îmi pare rău că Bawab a plecat de la noi, era un jucător bun, titular în majoritatea meciurilor și ne-a ajutat foarte mult. Dar avem jucători care să-l suplinească și mergem înainte.

 

Mai sunt șanse la play-off?

Matematic mai sunt, dar este foarte greu. Cât mai avem matematic perspective vom lupta să câștigăm fiecare meci.

 

Ai avut o perioadă grea, ce îți propui pentru 2016?

Să mă ferească Dumnezeu de accidentări și să ajung cu Universitatea cât mai sus în actualul sezon și în cele care vor urma.

Sâmbătă, 16 Ian 2016 22:05

Alte știri recente

sus