StickyPrimăria Craiova
Stadion live
Campioana unei mari iubiri merge să domine campioana ediției trecute, pe terenul acesteia

Campioana unei mari iubiri merge să domine campioana ediției trecute, pe terenul acesteia

După victoria de la Severin cu Botoșani, Știința călătorește în celălalt capăt al țării, la Ovidiu, unde dă piept cu campioana en-titre Viitorul, duminică de la ora 18:30.

Stări de spirit diametral opuse

Cele două formații s-au întâlnit de 10 ori până acum, cu echipa lui Hagi conducând la meciuri directe, cu 5 victorii, 2 egaluri și doar 3 înfrângeri. Dar tempo-ul este de partea Universității, care vine după două victorii consecutive și poate alinia cel mai bun 11, în timp ce Viitorul pare să fie într-o criză de formă și de încredere, dar mai ales într-una de efectiv.

Adversarii noștri au cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga I, asta deși au întâlnit Timișoara, Voluntari și Sepsi în ultimele trei. Pe lângă plecările recente ale lui Benzar, Nedelcu, Iancu, Roșu și Morar și accidentarea gravă a lui Casap, la Viitorul mai sunt incerți Țîru și Cicâldău, care au ieșit amândoi accidentați cu Salzburg, dar și Florinel Coman, care are bagajele la ușă, fapt recunoscut chiar de patronul-antrenor Hagi.

La Craiova va reveni cu siguranță căpitanul și golgheterul Băluță și este posibil ca și Rossi să fie disponibil la ora jocului, deci duminică este timpul nostru și trebuie să profităm de el!

Mangia: ”Am dominat categoric toate meciurile de până acum, cu excepția celor cu Milan și FCSB”

Devis Mangia e tot mai în elementul lui la conferințele de presă și s-a amuzat de zvonurile care îl dădeau plecat din Bănie, în ciuda rezultatelor excelente din campionat. Italianul a apărat jocul echipei sale cu statisticile InStat: ”Lăsând la o parte meciurile cu Milan și FCSB, în restul partidelor am avut cel puțin 60% posesie și măcar 10 șuturi la poartă în fiecare”, a spus tehnicianul Științei, deși a recunoscut că mereu se poate și mai bine.

Cu gol marcat în fiecare meci jucat în campionat (cu Astra a ieșit accidentat încă din start), Băluță a avertizat că Viitorul nu trebuie subestimată: ”Deși trece printr-o perioadă mai slabă, Viitorul rămâne o echipă foarte bună. Trebuie să fim la potențial maxim și să ne facem perfect jocul ca să învingem, dar important este că suntem încrezători și nici un adversar din campionat nu ne sperie, a spus Alex, care a surprins spunând că se simte foarte bine în postura de vârf de atac.

Hagi: ”Pentru noi campionatul începe cu Craiova”

Gheorghe Hagi a recunoscut că nu se mai pune problema calificării în grupele Europa League, după 1-3 cu Salzburg acasă, și pune presiune pe jucătorii lui înaintea meciului cu Criaova: ”Pentru noi, campionatul începe cu Craiova. De mâine trebuie să ne concentrăm 100% pe sezonul intern, să ne canalizăm întreaga energie pe acest obiectiv. Nimic nu e pierdut, și anul trecut am început slab, dar mâine jucăm acasă și trebuie să câștigăm”, a spus fostul mare fotbalist român, care, ca de obicei, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Științei. ”Respectăm mult Craiova, pentru că a arătat și în acest început de campionat că are multă calitate, e o echipă cu mulți tineri talentați, tehnică și foarte rapidă. În plus, acum au și o organizare superioară a jocului, în special a jocului fără minge, de la venirea lui Mangia pe bancă”, a avertizat Hagi.

Prin urmare, pentru campioana rănită Viitorul este un meci de totul sau nimic. Să nu mergem la Ovidiu relaxați, așadar, pentru că ar fi o mare greșeală. Duminică, mai mult decât oricând, ai noștri trebuie să dea totul pe teren pentru a se putea întoarce în Oltenia iubită cu toate punctele. O victorie ne-ar duce pe 2 în Liga I Betano, la un punct în spatele CFR-ului.

Sâmbătă, 19 Aug 2017 20:21

Alte știri recente

sus