StickyPrimăria Craiova
Stadion liveAbonamente
„Îmi doresc să marchez mai mult, să ajut echipa“

„Îmi doresc să marchez mai mult, să ajut echipa“

Simon Măzărache, golgheter al Universității Craiova în prima jumătate a campionatului, și-a propus mai multe reușite în partea a doua a stagiunii.  

La mulți ani, Maza! Cum este să te serbezi în cantonament alături de colegi?

Mulțumesc frumos pentru urare. Este ceva nou pentru mine, e prima oară când îmi serbez ziua în cantonament. E destul de greu, avem două antrenamente zi de zi, nu am timp să-mi serbez propriu-zis ziua, o voi face când ajung acasă.

 

Ce-ți dorești cel mai tare în 2017?

În primul rând îmi doresc sănătate, atâ mie, cât și familiei, fetiței mele și să ne luptăm pentru primul loc, iar eu să marchez cât mai mult.

 

Până acum ai marcat de cinci ori, ce va fi în parte a doua a sezonului?

Sper să înscriu și mai mult, iar astfel să-mi ajut echipa. Să avansăm în clasament și, de ce nu, să terminăm deasupra tuturor.

 

În prima parte a campionatului a lipsit eficiența în fața porții. Se va rezolva această problemă în stagiul de pregătire din Malta?

Toți sperăm că se va rezolva. Lucrăm foarte mult la acest aspect, pentru că în prima parte a campionatului s-a ratat enorm de mult. Poate și lipsa de experiență a contat, deoarece suntem mulți tineri și ne dorim prea mult să înscriem. Cred că din cauza asta ratăm și foarte mult.

 

Consideri că după acest stagiu maltez va avea Universitatea Craiova forța să încheie pe podium actualul sezon?

Am arătat încă din vară că avem forță, când nimeni nu ne dădea nicio șansă. Am avut un culoar bun, am legat victoriile. Așa că de acum înainte trebuie să devenim și mai puternici, pentru că suntem de ceva timp împreună și consider că ne cunoaștem mult mai bine.

Marți, 10 Ian 2017 16:39

Alte știri recente

sus