StickyPrimăria Craiova
Stadion live
Programul Științei Craiova în această săptămână

Programul Științei Craiova în această săptămână

Continuăm #BataliaPentruPodium și începem pregătirile pentru partida Știința – Chiajna. După victoria fără emoții contra celor de la CSM Politehnica Iași din prima etapă a Ligii I 2017 – 2018, alb-albaștrii reiau antrenamentele cu gândul la o nouă victorie.

Staff-ul tehnic a stabilit ca toate antrenamentele Științei să se desfășoare pe Baza Sportivă din Luncă. Astfel, alb-albaștrii au programat primul antrenament al săptămânii de la ora 18:30, în timp ce marți vor avea două ședințe de pregătire: dimineața de la ora 10.30 și după-amiază de la ora 18:30. De asemenea, în zilele de miercuri și joi antrenamentele se vor desfășura de la ora 18.30. În cursul zilei de vineri, delegația Universității Craiova se va deplasa la Drobeta Turnu Severin, acolo unde de altfel va efectua și ultima ședința de pregătire înaintea etapei a doua din Liga I, contra Concordiei Chiajna.

Partida Universitatea Craiova – Concordia Chiajna se va disputa sâmbătă, 22.07.2017, de la ora 18:30, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.

Luni, 17 Iul 2017 12:35

Alte știri recente

sus