StickyPrimăria Craiova
Stadion liveAbonamente
Ții cu Știința? Demonstreaz-o! Fii pe teren cu Botoșani și învinge liderul!

Ții cu Știința? Demonstreaz-o! Fii pe teren cu Botoșani și învinge liderul!

Universitatea a avut de suferit la ultimele două jocuri pe teren propriu, când asistența a fost sub așteptări. În așteptarea liderului, băieții au un mesaj pentru voi: leii nu se uită la televizor! Așa că, dacă ești leu adevărat, duminică, de la 17:30, ai meci la Severin. Cu tine alături, Știința poate fi invincibilă.

FC Botoșani este performera debutului de sezon. Doar echipa cu care împarte primul loc după 5 etape, CFR Cluj, a ieșit neînvinsă din confruntarea cu moldovenii. Proaspăt venit pe banca adversarilor noștri, Costel Enache a creat o echipă reactivă și extrem de periculoasă pe contraatac. Cu această strategie, moldovenii au învins în ambele deplasări ale sezonului de până acum, ambele dificile: la Dinamo și la Voluntari. Dar Enache crede că ce e mai greu vine abia cu Craiova. La conferința de presă de dinaintea partidei, tehnicianul adversarilor a declarat: ”Este probabil cel mai greu meci de până acum. Universitatea este o echipă cu forță ofensivă, bine organizată și cu multe valori individuale. Trebuie să ne concentrăm exemplar ca să continuăm seria rezultatelor pozitive”.

Jucătorii Craiovei au avut de suferit de pe urma absenței susținerii fanilor, la ultimele partide acasă. Deși au fost superiori și Chiajnei și Astrei, în absența celui de-al doisprezecelea coleg, juveții nu au găsit acel plus de motivare și dăruire necesar pentru a-și fructifica dominarea. Împotriva liderului Ligii I Betano, însă, publicul oltean este așteptat să vină în număr mai mare pe stadionul Municipal din Severin.

Fără gol la revenirea în alb-albastru, vârful Mihai Roman este calm și a promis suporterilor că reușitele vor veni, curând. De altfel, ultimul gol al lui Roman în prima divizie a fost marcat chiar contra Botoșaniului, fapt ce ar putea să-i facă să tremure pe fundașii adverși.

Recunoscut că pregătește exemplar meciurile, analizându-și la sânge adversarul, Devis Mangia a lăsat de înțeles că știe cum să contracareze jocul Botoșaniului: ”Se închid foarte bine în apărare și contraatacă excelent, va trebui să fim foarte atenți și să jucăm inteligent”, a spus italianul, care a explicat ușoarele căderi din părțile secunde ale meciurilor printr-o extenuare mai degrabă psihică decât fizică. El a refuzat să dea vina pe anumiți jucători pentru unele greșeli individuale, spunând că este convins că acestea se vor repara, pe măsură ce rotițele angrenajului vor fi tot mai compatibile și mai bine unse. Rossi și Băluță vor fi indisponibili și etapa aceasta, dar sunt așteptați înapoi în teren duminica viitoare, când jucăm la Constanța cu campioana en-titre.

Orice ar fi zis cei doi antrenori, însă, adevărul este că voi, suporterii, sunteți cei care puteți înclina balanța în favoarea noastră. Haideți, așadar, să ne dăm cu toții întâlnire la Severin, duminică de la 17:30. Avem 3 puncte de luat și un lider de detronat!

Sâmbătă, 12 Aug 2017 19:03

Alte știri recente

sus