StickyPrimăria Craiova
Stadion live
 Meciul unei întregi seminții! Vino la Severin să învingem Dinamo!

Meciul unei întregi seminții! Vino la Severin să învingem Dinamo!

Universitatea Craiova rămâne pe podiumul campionatului după etapa a noua a Ligii I Betano. Intrarăm în mod oficial în săptămâna marelui derby cu Dinamo București, un meci cu o încărcătură emoțională fantastică pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, NU ai voie să lipsești! Luptăm împreună, câștigăm împreună, sărbătorim împreună!

În drumul nostru spre glorie avem nevoie de toată susținerea ta și tocmai de aceea trebuie să vii lângă Știința pentru a continua împreună #BataliaPentruPodium#SustineStiinta meci de meci și câștigă campionatul suporterilor!  

Partida dintre Universitatea Craiova și Dinamo București este programată sâmbătă, 16 septembrie 2017, de la ora 20:30, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.

Biletele se găsesc începând de astăzi, pănă vineri, la magazinul mobil din Craiova, situat în piața „Mihai Viteazul”. Sâmbătă se vor putea achiziționa bilete și de la Sala Polivalentă din Craiova (între orele 10:00 - 18:00). De asemenea, biletele sunt disponibile și în orice magazin Germanos, Vodafone, Orange, dar și orice stație OMV din țară. Suporterii Științei pot achiziționa bilete și on-line accesând următorul link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2017-2018-drobeta-turnu-severin-stadionul-municipal-989421/performance.html

Pentru suporterii Științei din Drobeta Turnu Severin: biletele vor fi disponibile incepând de joi, 14 septembrie, și la casele de bilete ale Stadionului „Municipal”.

Programul de funcționare al magazinului mobil, situat în piața „Mihai Viteazul” din Craiova, este de luni până vineri, între orele 09:00 – 21:00. La casele de bilete de la Severin, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare de astăzi între orele 12:00 – 18:00, vineri între orele 12:00 - 18:00 și sâmbătă începând cu ora 12:00 și până la startul meciului.

IMPORTANT! Suporterii care și-au achiziționat abonament pentru sezonul 2017 – 2018 beneficiază de intrare gratuită pe bază de invitație. Pentru ridicarea invitației, abonații sunt rugați să se prezinte la magazinul mobil cu abonamentul și un act de identitate, de astăzi până vineri, între orele 09:00 – 21:00, sau la Sala Polivalentă Craiova sâmbătă, între orele 10:00 – 18:00.

Suporterii Științei care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul 2017 – 2018 și nu au posibilitatea de a ridica invitația din Craiova trebuie să trimită până joi, 14 septembrie, pe adresa de e-mail ticketing@csuc.ro următoarele detalii: copie act de identitate și copie abonament. Ulterior, invitația va fi expediată acasă la dumneavoastră fără nici un cost suplimentar.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Dinamo București:

Peluze     =  15 lei

Tribuna 2 =  30 lei

Tribuna 1 =  40 lei

VIP           =  100 lei

Vă mulțumim pentru susținere și fidelitate! #CampioniLaSuporteri

Luni, 11 Sep 2017 11:20

Alte știri recente

sus