StickyPrimăria Craiova
Stadion liveAbonamente
„Vreau Cupa și campionatul cu Universitatea“

„Vreau Cupa și campionatul cu Universitatea“

Andrei Ivan a fost sărbătorit astăzi de coechipieri, iar nouarul Științei a dezvăluit aspriațiile și dorințele sale.

În această după-amiază, jucătorii Universității Craiova s-au reunit în vederea părții a doua a stagiunii. Popescu, Vlad, Briceag, Dumitraș, Kelic, Popov, Vlădoiu, Gustavo, Mateiu, Screciu, Drăghici, Bancu, Manea, Petre, Zlatinski, Băluță, Măzărache, A. Popescu, Markovic au fost jucătorii care i-au urat „La mulți ani“ lui Ivan. Calancea, Nuno Rocha, Madson, Kay, Acka și Rambe vor face joncțiunea cu lotul alb-albastru mâine, la București, în vederea plecării în cantonament.

 

Marcel Popescu: „Titlul nu reprezintă un vis imposibil pentru Universitatea Craiova, dacă îți dorești ceva șansele de a se împlini cresc. Vrem să facem un retur mai bun decât prima parte a campionatului. Asta înseamnă un plus de responsabilitate, de echilibru. Cu cât o pregătim mai bine cu atât șansele noastre să fim mai eficienți sau spectaculoși sporesc. Pentru asta vom mai face trei – patru transferuri pentru că trebuie să fim mai puternici. Nu luăm de dragul de a fi mai mulți, ne interesează calitatea, nu cantitatea“.

Andrei Ivan: „Sunt cel mai vechi jucător al Universității din lotul actual, mă bucură acest fapt. Îmi doresc să preiau și banderola, dar asta va decide domnul Mulțescu și băieții. Până atunci mi-aș dori să iau Cupa și campionatul cu Universitatea Craiova. Ar fi cadoul perfect pentru mine. Firesc, Naționala reprezintă în continuare o prioritate pentru mine. Sper ca în martie, cu Danemarca să fiu convocat. Am primit multe urări astăzi din partea suporterilor, a familiei și a prietenilor“.

 

Alexandru Mateiu: „Vrem să ne clasăm cât mai sus, să scoatem maxim din fiecare meci. Important este să intrăm în play-off, apoi ne gândim și la titlu. Nu este un vis imposibil, avem un lot bun, iar dacă vom aborda fiecare meci la victorie avem șanse și la locul 1. Vătăjelu este un jucător bun, care ne-a ajutat mult pe faza de atac, dar sunt sigur că se va găsi înlocuitorul potrivit, iar lui îi va fi bine la Praga. În ceea ce mă privește îmi doresc să fiu sănătos, să nu mă accidentez, să am un an foarte bun“.

 

Miercuri, 04 Ian 2017 16:50

Alte știri recente

sus